O NAMA
Knjigovodstveni servis RST Consultor osnovan je 2000. godine sa željom i namjerom da posluje na tržištu i razvija se uz poštivanje propisa Republike Hrvatske, kao i da svojim znanjem i iskustvom pomogne malim poduzetnicima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima da što lakše savladaju mnogobrojne prepreke u poslovanju, a koje su vezane uz zakonsku regulativu, porezne propise itd.

Naši ciljevi
Naša ideja je da pružamo kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja svim malim i srednjim poslovnim subjektima koji ne žele zaposliti knjigovođu u stalni radni odnos.
Zahvaljujući stručnom osoblju i vrhunskom softwareu (www.dominogrupa.hr) u mogućnosti smo ponuditi vam kompletnu knjigovodstvenu , računovodstvenu kao i softwaresku uslugu,sa mogućnošću povezivanja na naš ili vaš poslovni server, radi trenutnog knjiženja i vašeg uvida u sva stanja vašeg poslovanja.
Odlučite li se ukazati nam svoje povjerenje, garantiramo vam kvalitetnu i promptnu uslugu. Diskrecija je zagarantirana i možete biti sasvim sigurni da nitko ne će imati uvid u vaše poslovne knjige osim vas i osoblja Servisa. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu, i permanentno educiramo naše kadrove. Koristimo usluge konzultantskih kuće, savjetnika Ministarstva financija i u stalnom smo kontaktu sa drugim knjigovodstvenim servisima s kojima razmjenjujemo iskustva i znanja. Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente, pretplaćeni smo na čitav niz časopisa i publikacija iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava.
Ako tek počinjete svoje poslovanje, pomoći ćemo vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt.